Jag rekommenderar

1. Värvet International: James Frey (podcastinervju)

2. Värvet: Suzanne Osten (poddintervju)

3. Svt Play: Jakten på lyckan (ny säsong)

4. Maria Lang-filmerna

5. Frihet bakom galler (dokumentär)

 

Varsågoda!

02.12.2014 kl. 13:05

Morsvila och ett härligare liv

Har ni sett "Ett härligare liv" på svt flow? Jag kollar på det nu OCH planerar en husmorssemester. Jag ska till Helsingfors en helg i januari. Äta sushi, dricka vin till lunch, impulsshoppa, sjunga karaoke. Med mera, med mera... Det behövs nu. Men till dess kan man lyxa till det på annat sätt. På fredag ska ja UT på middag och lokal med två polers som fyller år! Halleluja, champagnen är redan inhandlad. I brist på sådant roligt kan ni välja andra punkter på min lista nedan.

Ida rekommenderar:

1. Svt Flow (och Play såklart).

2. Planera (och åk på) morsvila.

3. Youtube-yoga.

4. Sjung karaoke.

5. Läs en bra bok.

6. Drick champagne.

 

Over and out.

HÄR kommer man till ett härligare liv.

04.11.2014 kl. 19:22

Youtube-yoga

Äntligen har jag lyckats logga in på min blogg. Evigheter sedan.

Jag tänkte skryta lite med att jag börjat youtube-yoga. Hur roligt som helst. Jag brukar köra på Yoga with Adrienne. Mest för att hon hela tiden säger "y'all".

Ja sen har jag ju börjat crossfitta också på riktigt i vår nya box CrossFit Jeppis. Omg it's heaven.

Nåja, skryt klart.

Seee så skööönt jag har det. Här tjatade Adrienne om att man skulle sträcka på nacken. Strääääck på nacken och halsen y'all. Message not received.

Over and out.

03.11.2014 kl. 11:01
372189_t.jpg

pigg som en spigg!

Rubriken är inte det minsta ironisk. Inatt har jag sovit som en stock! Ingen av avkommorna har pipit utan sovit som små barn bör. Ylva är ju en lyxbebis som vanligtvis sover 21-07 utan problem. Men Lo är en ökänd nattsuddare - hon har varit extra festlig den senaste veckan. Men som sagt inatt har vi alla sovit utan avbrott. Och jag är en HELT ny människa. Jag orkar så mycket idag. Jag är glad, sjunger och leker med mina barn, lagar god och nyttig mat. Och är inte det minsta sötsugen! Godis är det som fick mig att överleva förra veckan. Men nu går det utan. Så där är min kropp. Väldigt sömnkär, jag måste verkligen få sova. Då nu hoppas vi att storasyster fattar att det här med sömn är bra skit. Nu ska vi baka lite. Fattar ni?! Sjukt.
22.09.2014 kl. 11:22
371764_t.jpg

arg idag

Är Ylva på grund av påfundet att man måste bada. BAH! Bada?! Urbota dumt. Å sen ska mamma vattenkamma en också. ?!?!?!? Huhhu. Okej det där med vattenkammat kan jag hålla med om.
18.09.2014 kl. 11:30

Hööstliston 2.0

ELA hade en höslista. Den snor vi.

Höstlistan 2.0

Jag ÄLSKAR ju hösten så nu gottar vi.

Ultimata höstmånaden:

September, helt klart. Den där första frostmorgonen i oranget solsken, i slutet av månaden...aaah det är så vackert så att man kan gråta.

Ultimata höstmyset:

God mat, tända ljus, bra vänner. RÖDVIINI.
                    

Ultimata höstdrycken:

Ehm... RÖDVIINI.

Ultimata höstplatsen:

Hemma i soffan. Eller vid havet. Eller var som helst.

Ultimata höstkläderna:

Halsduk, stickasockor, pipo och snygga skor.
 

Ultimata höstmaten:

Vilt, rotfrukter, sylt och svampar med mycket smör och grädde.

Ultimata hösthobbyn:

Att träna, matlagning, sällskapsspel och LÄSNING. Mmmm.
 

Ultimata höstmusiken:

Alla nya skivor som kommer ut lagom till julen. Men annars härlig soul.
 

Ultimata höstutmaningen:

Något helt nytt. En ny träningsmetod, en ny författare, nya maträtter. Jag har gjort allt redan.

Ultimata höstcitatet:

Efter regn kommer sol.

 

(omg)

 

Tack Elis-Pelis!

15.09.2014 kl. 21:20

jag undrar sa flundran om gäddan är en fisk

Tittar på Bolibompa med Lo och kontemplerar. Finns det nå sämre barbprogram än Farfar i fickan? Plågeri. Är det sant att Beyoncé är gravd? Hoppas. Varför ska choklad vara så gott? Det är tydligen inte meningen att man ska äta det varje dag. Kommer Faith No Mores nya skiva att vara bra? Jag hoppas på en konsert i detta land nästa sommar. Känns inte helt omöjligt faktiskt. Och hur kommer det att gå i det svenska valet idag? Hoppas FI sopar banan. Hur härligt är det med träningsvärk på en skala 1-100? HUNDRA, tjoho!
14.09.2014 kl. 08:47
371077_t.jpg

bra jobbat hösten!

Den här hösten ligger nära till att bli historiens bästa höst. Härligt väder, härliga människor härliga tider. Vi gör så roliga saker tillsammans nu hela familjen. Sen myser å slakar vi där emellan. Bara sånt jag gillar. Det är skönt att motionera å kul att träna. Ikväll ska jag prova nåt nytt som heter Grit Plyo. Eller hur nytt det är vet jag inte. Men nytt på mitt gym. Å på lördag får jag äntligen träna med bästa Kajsa igen. Som jag väntat!! I övrigt nötet jag på med GoT-böckerna, ammar och torkar skitrumpor. Nästan bara bra alltså. Nu ska jag till rådgivningen å vaccinera, väga å mäta ett stycke bebis.
10.09.2014 kl. 09:23
370903_t.jpg

curry-kul

Det blir så skitfula inlägg när jag bloggar från tilifonen. Men det är det enda sättet för mig att blogga. Sitter aldrig på datorn längre. Plus att det är enkelt att lägga in en bild här å där. Win-win...eller nåt. Dagens bild är från Aspegrens trädgård var vi spenderade en underbar dag igår. Sol, barn som lekte, kaffe och ett bröd som kostade 7 (sju) euro. Så där blir det när ett bageri går å vinner ett teveprogram. Men visst, brödet var helt gott. Nu ikväll har Ylva gråtit i två timmar. Så vi har fest. Jag ska nog inte äta så mycket curry mer. Det är mest roligt det här med amning...eller nåt. Nå snart svimmar hon väl av utmattning. Å sen efter det följer jag i samma spår.
07.09.2014 kl. 21:07
370852_t.jpg

söta systrar

Förresten så har min telefon nu torkat å är helt återställd. Bra där Nokia! Igår var det kräftskiva här. Idag är det vila. Å kul med sommarvärme igen. Hösten är bäst. Så är det bara.
06.09.2014 kl. 14:37

Syftet med bloggen är att alla ska förstå att det blir bättre. Och att jag ska få skriva av mig.
29 år. En man. Två barn. Ett hus.

 

 

idawesterlund@gmail.com

Instagram: ida_westerlund

 

 

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

 

Senaste kommentarer

24.10, 09:02pigg som en spigg! av Fia
22.09, 19:33pigg som en spigg! av Systeri
18.09, 17:05arg idag av mosteri
18.09, 17:04arg idag av mosteri